Akademiese Kriteria Optionele Resultaat

My Skool  >  Prestasies >  Akademiese Kriteria

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek.

Opsionele Resultaat tab

Die funksie vertoon die addisionele inligting soos persentasie en posisie in die graad van die leerder.

Bv. wanneer jy serifikate druk vir die Top 10 Leerders per graad waar die gemiddelde en werklike posisie in die graad gewys moet word, sal jy die Opsionele resultate nodig hê.

Nota: Graad gemiddeldes vir leerders sluit die punte van LSEN leerders uit.
Die graad gemiddeldes vir LSEN leerders sal afsonderlik bereken word met die punte van al die LSEN leerders in die graad.

Kliek op die knoppie

• Lees die Resultaat Naam in in die Afrikaanse en Engelse velde.
  • Hierdie naam word gebruik om die Opsionele Resultaat in die gekose kriteria te benoem.
  • .

• Meer as een formule kan onder dieselfde naam gegroepeer word.
  • Bv. Twee van die Top 10 leerders opsionele resultate was geskep om die leerder gemiddeld sowel as die posisie in die graad te vertoon.

• Lees die merker naam in die Afrikaanse en Engelse velde in.
  • Hierdie dui die verskillende formules aan wat opgestel is vir die Opsionele resultaat en sal gebruik word in die velde wat gebruik word wanneer die Prestasie teks opgestel word.
    Bv. Leerder gemiddeld en Posisie in graad

Dit sal die velde wat geskep sal word in die Prestasies opstelling:

• Kliek op die Formule tab om voor te gaan.

• Sleep    funksie binne in die rooi kolletjies.
  • Sleep   funskie in die waarde veld.

• Die skerm sal soos volg vertoon:

Snap 2015-10-19 at 17.52.18.png

• Sleep  and   na waardes 1 en 2.

• Skep 'n addisionele afbakening vir Termyn 3 deur jou muis stil te hou  oor die huidige waardes.

• Kliek op die  Snap 2015-10-19 at 17.09.53.png knoppie om 'n addisionele veld te skep.
  • Sleep op die rooi kolletjies.
Die Kriteria Reël sal as volg wys:

Snap 2015-10-19 at 17.59.00.png

• Kliek op "akkuraatheid" en en tik "2" in om die gemiddeld af te rond tot 2 desimale punte.

Die finale reël sal as volg vertoon:
Snap 2015-10-19 at 18.02.49.png

Om die posisie in graad te vertoon gebasseer op die gemiddeld van kwartaal 1,2 en 3 stel die formule op as volg: