Massa E-pos Waglys

My Skool > Kommunikasie > Massa E-pos Waglys

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel.

Hierdie funksie laat die gebruiker toe om die status van e-posse wat in massa uitgestuur word, soos die rekeningstate en die rapporte, te sien.

-Wanneer jy die funksie oopmaak sal jy 'n lys kry van e-posse wat reeds gestuur is.
- In die "Status" kolom sal jy kan sien watter e-posse reeds gestuur is en watter nog in die waglys is om gestuur te word.
- Die inskrywing wat jy sien dien as bewys dat die e-pos wel gestuur is.