Teenwoordighede

Verslae > Leerders > Teenwoordighede

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel.

Hierdie funksie stel 'n gebruiker in staat om 'n leerder teenwoordighede verslag te genereer.

GENEREER 'N LEERDER TEENWOORDIGHEDE VERSLAG

• Kies die teenwoordighede vir 'n Week, Maand, Kwartaal of Tydperk.
  • Kies die jaar.
  • Indien Week gekies is, kies die dag waarop die week geëindig het.
  • Indien Maand gekies is, sal die onderste deel van die skerm aandui dat teenwoordighede vir 'n maand gekies moet word.
  • Indien Kwartaal gekies is, sal die onderste deel van die skerm aandui dat teenwoordighede vir 'n kwartaal gekies moet word.
  • Indien Tydperk gekies is, sal die onderste deel van die skerm aandui dat 'n 'vanaf' en 'tot' datum gekies moet word.
  • Kies die registerklas/se wat relevant is aan die linkerkant en skuif dit na regs deur op die pyltjie te kliek.
  • Kliek op die 'Besigtig' knoppie om die verslag te genereer.