DOE Puntestate

Verslae > DOE > DOE Puntestate

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel.

DOE Puntestate

Puntestate kan nou na Excel uitgevoer word sodat dit ooreenstem met die Departement van Onderwys se vereistes en om gebruikers in staat te stel om die verskeie Distrikte en Provinsies se vereistes te akkommodeer.

VOER ‘N DOE PUNTESTAAT UIT NA EXCEL

Verslae > DOE > DOE Puntestate

• Kies die Tipe Skedule wat u wil uitvoer
  • Kies die Uitvoer Formaat
  • Kies om uitvoer te doen met of sonder punte
  • Kies die toepaslike Jaar
  • Kies of u Addisionele Inskrywingsinligting wil insluit
  • Kies watter Punte Kolomme uitgevoer moet word, skaalpunt en/ persentasie.
  • Kies die Vertoon SBA / Eksamen punte as wat gebruik moet word
  • Kies die Punt Formaat wat gebruik moet word, berekende punte of kwartaalpunte.
  • Kies watter Berekende Punt uitgevoer moet word
  • Kies watter Resultate/Redes uitgevoer moet word
  • Kies druk verslag vir Graad of registerklas.
  • Kies die graad of rgisterklas deur die keuse na regs te plaas.
  • Kliek op die fase se knoppie onderaan die bladsy om te kies of jy 'n opsomming, detail ( SBA, Exam, EOY ) of Detail (Term marks, SBA, Exam, EOY ).
  • Die verslag sal nou oopgemaak word in Excel.

© Copyright d6 group (Pty) Ltd.