KLASKAMERS

My Skool > Personeel > Klaskamers

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek.

SKEP VAN 'N NUWE KLASKAMER

(Let daarop dat die stelsel onderskei tussen “Klaskamers in gebruik in ‘n jaar” en “Klaskamers NIE in gebruik” gedurende ‘n jaar nie.  Kies die relevante opsie wat u verlang).

Kliek op die "Skep Klaskamer" knoppie.

Klaskamer Inligting:

• By die klaskamer inligtingbladsy sal op die skerm moet u die klaskamer- of lokaal nommer invul en aandui of dit ‘n registerklas is of nie.
  • Byvoorbeeld, die biblioteek gaan ‘n klaskamer nommer hê, maar gaan nie vir ‘n registerklas gebruik word nie.
  • Let daarop dat dieselfde klaskamer nommer nie meer as een keer gebruik kan word nie.

Registerklas Inligting:

• Kies die betrokke graad en vul ‘n beskrywende naam in die Registerklas verwysing veld in, soos Bytjies, 2 / 35 ens.
  • Let wel: hierdie is die verwysing wat langs die graadnommer vertoon word, m.a.w. as die leerder in Graad 4 A is moet u by registerklas verwysing slegs die "A" insleutel.
  • As u die dubbelmedium opsie gekies het by die skoolopstelling, dan sal beide Afrikaanse en Engelse opsies van tale beskikbaar wees.
  • Die Voogonderwysers wat nie reeds aan ‘n klas gekoppel is nie, se name sal in die lysboksie se opsies beskikbaar wees.
  • Kliek op die "Voegby" knoppie indien u klaar is.

Redigeer 'n klaskamer:

• Indien u enige klaskamer inligting wil redigeer kliek op die  knoppie langs die gekose inskrywing wat u wil redigeer of kliek of u kan op die sirkel kliek en dan op die "Redigeer" knoppie kliek.
  • Indien daar ‘n nuwe opvoeder op die stelsel geskep word kan daar op die af pyltjie gekliek word en die opvoeders wat nie reeds aan ‘n klas gekoppel is nie, se name sal op die bladsy sal op die skerm verskyn.
  • Kliek op die "Stoor" knoppie wanneer u klaar is.

Omruil van klaskamers:

• Om klaskamers te ruil, kliek op die sirkel langs die klas en kliek op die "Ruil Klaskamers om" knoppie.
  • Indien u enige klaskamers wil omruil kliek op die sirkel lang die gekose klaskamer en kliek en dan op die "Ruil Klaskamers om" knoppie kliek.
  • Kies die klaskamers wat geruil moet word.
  • Kies of voogonderwysers, leerders en of registerklas verwysings geruil moet word, anders sal slegs die klaskamernommer geruil word.
  • Kliek op "Gaan Voort" wanneer u klaar is.