MY SMS

My Skool > Kommunikasie > My SMS

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel
Gaan na hierdie funksie wanneer jy al die SMS'e kan sien wat gestuur is deur 'n spesifieke gebruiker vanuit die stelsel sowel as die antwoorde/ terugvoer van die ouers. Let wel dat elke gebruiker slegs sy eie sms'e kan sien.

Besigtig gestuurde SMS'e en antwoorde/ terugvoer.

• Kliek op My Skool > Kommunikasie > My SMS ( 'n boodskap sal opkom wat aandui dat daar 'n lys is van al die SMS boodskappe wat jy gestuur het. Kliek asseblief op die item op die lys om die antwoorde of terugvoer te sien.)
  • 'n Lys van al die SMS'e wat jy gestuur het kan hier gegenereer word.
  • Jy sal die SMS'e wat gestuur is na Ouers, Personeel of kanale en selfs jou eie nommer.
  • Jy sal die tyd en datum van die SMS  kan sien sowel as die personeellid wat dit gestuur het.
  • Jy sal ook kan sien of die boodskap in Afrikaans of Engels gestuur is.
  • Wanneer die ouer 'n antwoord terug gestuur het sal jy dit ook hier kan besigtig.