Onderwyser Roosters

My Skool > Personeel > Onderwyser Roosters

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek.
Indien jy gebruik maak van die Rooster module om jou rooster te bou en jy het die voltooide rooster opgelaai in d6+ , sal jy in staat wees om die individule onderwyser roosters te druk of besigtig.

Onderwyser roosters:

Kies die jaar en termyn van die opgelaaide rooster wat moet wys.
Kliek die relevante klaskamer wat moet vertoon.

Let wel: Die Excel uitvoer funksie sal slegs 'n lys van klaskamers uitvoer. Nie die roosters vir die klaskamer nie.