Opleiding sessies

My Tuiste > Opleiding

Tik <Ctrl> <F> om spesifieke woorde in die artikel te soek

Hierdie dokument gee inligting oor die verskillende opleidingsgeleenthede wat die stelsel bied. Ons bied aanlyn-opleiding, klaskameropleiding en e-Learning kursusse. Daar is ook maklik toeganklike handleidings beskikbaar deur op die (?) bo aan elke knoppie te klik.

Indien geen huidige opleidingsessies vir u vereiste module geskeduleer is nie, kan u 'n sessie aanvra by training@d6.co.za.

Hoe om vir opleidingsessies te registreer.

1. Kies die sessie wat u wil bywoon.
  2. Kies die datum en tyd van die opleiding
  3. Klik op die "Register"-knoppie
  4. Nadat u op die "Register"-knoppie geklik het, neem die stelsel u na die besprekingsskerm. Vul u besonderhede in.
  5. Nadat u inligting ingevoer is, klik op die "Register now" -knoppie
  6. U sal 'n bevestigings-e-pos ontvang om te sê dat u vir opleiding geregistreer het. Die epos bevat die skakel waarmee u by die sessie sal aansluit.
Wanneer u 'n e-posadres insleutel vir registrasie, gebruik 'n e-posadres waartoe u altyd toegang het, aangesien u toegang moet hê tot die e-pos wat aan u gestuur word om op die geskeduleerde tyd aan by opleiding aan te sluit.
Elke deelnemer MOET met 'n unieke e-posadres registreer, aangesien die besprekings met daardie adres gedoen word. As twee persone met dieselfde e-posadres bespreek, sal slegs een persoon geregistreer wees.
Klasbesprekings wat nie 24 uur voor die tyd gekanselleer word nie, word steeds gefaktureer.

U benodig die volgende om 'n aanlyn-sessie suksesvol by te woon:

1. Stabiele, funksionerende internetverbinding tydens die opleidingsessie
  2. Rustige omgewing sonder onderbrekings om die sessie te kan volg.
  3. Voldoende tyd vir die sessie.
  4. PC: oorfone of 'n stel luidsprekers.
    Skootrekenaar: Die ingeboude luidsprekers moet in 'n werkende toestand wees.
  5. Stoor asseblief die e-pos wat u gestuur is vir die dag waarop die opleiding sal plaasvind. Sluit ongeveer 10 minute voordat die sessie begin by die sessie aan, om te verseker dat u suksesvol gekoppel is.

Nadat die aanbieder die sessie begin het:

1. Raak vertroud met die paneel aan die linkerkant
  2. Laai die sessiehandleiding af op die "Handouts"-knoppie
  3. Vrae word in die Chatbox getik. Dit kan spesifiek aan die opleier gerig word, of waar alle deelnemers die vraag kan sien.
Opmerking: Die opleidings sagteware rapporteer die tyd dat 'n deelnemer aktief by die sessie ingeskakel was. As 'n deelnemer nie voldoende tyd in die sessie spandeer het nie, sal 'n Bywoningsertifikaat nie uitgereik word nie.

Probleemoplossing:

1. Kontak ons opleidingsafdeling by 087 820 0088 as u nie kan aansluit by die sessie nie.
  2. As u die beeld of klank tydens die sessie verloor, sluit die 'tab' en klik op die "Join"-skakel in die e-pos om weer by die sessie aan te sluit.
  3. As u tydens die sessie met die aanbieder wil gesels, klik op die mikrofoonknoppie aan die linkerkant om die mikrofoonaktivering aan te vra.