Druk Sertifikate

My Skool > Prestasies > Druk Sertifikate en
Verslae > Leerders > Prestasie Sertifikate

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek

Hierdie funksie laat die gebruiker toe om alle gekoppelde sertifikate uit te druk volgens die sertifikaat template.

Druk Sertifikate

• Kies die Jaar, Sertifikaat datum en taalvoorkeur van die sertifikate.
  • Kies die Sertifikaat Templaat wat gedruk moet word. Al die prestasies wat gekoppel is aan hierdie templaat, sal gedruk word.
  • Kies die volgeorde waaring sdie sertifikate gedruk moet word (Alfabeties of per Graad of Registerklas)
  • Kliek "Genereer Sertifikate" om 'n die sertifikate te besigtig.