RUGSTEUN

My Skool > Algemeen > Rugsteun

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel

Hierdie handleiding is slegs vir inligtingsdoeleindes. Dit verduidelik die “backups” (rugsteun) wat die sisteem maak om u data te beskerm. Die stelsel maak outomaties “backups” (rugsteun) op die “server” (rekenaarbediener) van die volgende:
  • Die stelsel, een maal per dag.
  • U skool se data, drie maal per dag (04:00, 12:00 en 21:00)

BESIGTIG RUGSTEUN “BACKUPS” WAT GEMAAK IS

Die bladsy is slegs vir inligtingsdoeleindes. Op hierdie bladsy sal u die “backups” sien wat voltooi is en op watter tye.
Indien u enige navrae het rakende die backups, kan u die ondersteunigspan kontak. support@d6plus.co.za