Sertifikaatlyste

Verslae > Leerders > Sertifikatelyste

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel

Hierdie module verwys na die 'ou' sertifikaat module. Gebruik liewer: 'Geallokeerde Prestasies'
Hierdie dokument is slegs vir inligtingsdoeleindes aangesien die 'ou' Sertifikate module vervang is met die Prestasie Sertifikate.

GENEREER ‘N SERTIFIKAAT VOORBLAD

• Kies die font tipe.
  • Kies die registerklasse op die linkerkant en kliek op die regs pyltjies  om dit te allokeer.
  • Kliek op die "besigtig" knoppie om die verslag te genereer.