TOELATINGS- / VERLAAT REGISTER

Verslae > Leerders > Toelatings - en - Verlaat Register

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel

TOELATINGS- / VERLAAT REGISTER

Die toelatings- en/of verlaat register word per graad gegenereer en inligting kan per week, maand, kwartaal of vir ‘n spesifieke tydperk vertoon word.

GENEREER ‘N TOELATINGS- OF VERLAAT REGISTER

• Kies om die Toelatingsregister of Verlaat register te vertoon
  • Kies om te vertoon vir 'n Week, Maand, Kwartaal of Tydperk
  • Kies die jaar en watter week, maand, kwartaal of oor watter tydperk
  • Kies om te sorteer volgens Leerder nommer of Van
  • Kies die registerklas/se aan die linkerkant en kliek op die regs pyltjie om hul te allokeer.
  • Kliek op besigtig knoppie om die verslag te toon. Die verslag sal gegenereer word as 'n .PDF dokument.
  • Jy kan die verslag druk.