Rapporte

Verslae > Leerders > Rapporte

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel

Rapporte word geskep om die leerder se vordering deur die jaar te vertoon en die rapport word ook gebruik om die leerder se punte na die ouers te neem. Rapporte per epos gestuur word aan ouers wie gemerk is om kommunikasie vir die leerder te ontvang. Rapporte kan gegenereer word vir huidige sowel as verlaat leerders.

Hoe om rapporte te druk

1. Kies 'n Rapport Templaat wat jy wil gebruik. Jy moet 'n Rapport templaat opstel My Skool > Kurrikulum > Rapport Template, voor jy rapporte kan druk. Jy kan ook een van die vooraf opgestelde template gebruik.
  2. Kliek op die "Redigeer gekose templaat"-knoppie om die opsies op die templaat te verander op dieselfde manier as in die " Rapport templaat opstelling".
    Nota: Die Gesiggie (Voorskoolse) rapport templaat is nou ingesluit by die ander template en nie meer by VERSLAE > Leerders > Pre-Primêre Rapporte nie.
  3. Kies die jaar, die kwartaal, of jy die promosie vereistes wil druk, kies die "sluit afwesighede in tot op hierdie datum" datum.
  4. Skole met Multi-kurrikula kan die korrekte kurrikulum kies.
  5. Indien beskikbaar, dui aan of die Promosie vereistes gedruk moet word. Bv: "50% benodig vir Huistaal"
  6. Kies die "Rapport taal" waarin die rapporte gedruk moet word.
    1. Skole kan Afrikaans of Engels kies of by die " Druk Rapporte vir" opsie.
    2. Dubbel- en Parallelmedium skole kan kies om in "Onderrigtaal" te druk.
    3. Om die onderrigtaal van jou skool te verander of om meer tale by te voeg gaan na My Skool > Algemeen > Skoolopstelling en onder "medium" en "onderrigtaal" kan jy die veranderinge maak.
  7. Kies of jy rapporte wil druk vir Registerklasse, Registerklasse per onderrigtaal, huidige leerders, verlaat leerders of huissportspanne.
  8. Wanneer jy kies om Komponente/ Leeruitkomstes vir sekere vakke te druk sal jy hier die opsie kry om die vakke na regs te skuif waarvoor jy die leeruitkomstes wil sien.
    Nota: Onthou dat jou formules opgestel moet wees voor jy hierdie punte kan druk.
  9. Kies die betrokke Leerders, Klasse of Leerders van 'n spesifieke onderrigtaal en skuif dit na regs.
  10. Kliek op die "genereer rapporte" knoppie.
  11. Die rapport sal genereer as 'n *.pdf dokument wat gedruk kan word of afgelaai en gestoor word om later te gebruik..

Epos rapporte aan ouers van Leerders

1. Dit is moontlik om rapporte individueel aan ouers van leerders of aan ouers van 'n Graad of Registerklas te stuur.
  2. Die ouer se epos adres moet op die stelsel ingevul wees.
  3. Personeel benodig spesifieke Gebruikersregte om rapporte te kan epos.
    1. Kommunikasieregte > Mag rapporte via epos vrystel
    2. Programregte > 2.1.2 Druk rapporte : ten minste "Besigtig" regte
  4. Die hoof se handtekening kan op die rapport druk as die skool 'n geskandeerde weergawe stuur vir support@d6plus.co.za