Akademiese Kriteria

My Skool > Prestasies > Akademiese Kriteria

Tik <Ctrl> <F> om spesifieke woorde in die artikel te soek..

Hierdie funksie word gebruik om sertifikaatreëls op te stel volgens u eie kriteria. Spesifieke formules word opgestel om die resultate te bereken.  Die resultate maak gebruik van die Meriete-, Jaar- of Promosiepunte wat reeds met die kurrikulum formules bereken is.

Neem kennis dat die formules vir die Promosiepunt, Merietepunt en/of Jaarpunt reeds opgestel moet wees by My Skool > Kurrikulum > Jaareind Formules om hierdie funksie te kan gebruik.

Voeg nuwe Prestasie Kriteria by:

• Kliek die "Skep nuwe" knoppie.
  • Reël info:  Tik die reëlnaam in Afrikaans en Engels in.
  • Demografiese reëls:   Dui aan vir watter geslag, etniese groep en/of LSEN leerders die reël toegepas moet word.
  • Vakke: Kies die vakke wat vir hierdie kriteria geld. (Vakke soos LO mag bv. uitgesluit word)
  • Dui aan of die vakke gekonsolideer moet word. Dit sal die formule opstelling op die volgende tab beinvloed.
  • Gekonsolideerd:  Die gekose vakke sal gekombineer word na een punt om bv. die top leerder per graad te bepaal.
  • Nie gekonsolideerd:  Prestasies word per vak bepaal.
  • Kriteria: Stel 'n formule op om die lys van leerders te bepaal.
  • Sien detail instruksies deur te soek vir die artikel: "Akademiese Kriteria: Kriteria opstelling"
  • Opsionele resultate: Vertoon addisionele inligting op die sertifikaat, soos bv. Posisie in graad.
  • Sien detail instruksies deur te soek vir die artikel: "Akademiese Kriteria: Opsionele resultate"