Biografiese Inligting

Hierdie funksie maak dit moontlik om addisionele biografiese inligting (soos gewig en lengte) vir leerders in te voer.
  • Kies die jaar, termyn, graad, registerklas vir wie die inligting ingelees moet word.
  • Kies die biografiese tipe wat jy wil inlees, jy kan kies uit liggaamsgewig, lengte en IK.
  • Lees die biografiese inligting in vir elke leerder.
  • Kliek op die " stoor" knoppie om die inligting te stoor.

Vrae Beantwoord

Wat gebeur as die graad wat ek wil kies nie wys nie? Ek word net toegelaat om 'n paar grade se inligting in te lees.

• Die grade wat nie daar is nie is nog nie geskep nie.
  • Kliek op My Skool > Kurrikulum > Leerprogramme.
  • Kliek op die "voeg by" knoppie en skep Grade.
  • Kliek op My Skool > Leerders > Biografiese Inligting.
  • Die toepaslike Graad sal nou beskikbaar wees op die kieslys.