Kommunikasie Kategorieë

Inleiding

My Skool > Kommunikasie > Kommunikasie Kategorieë

Druk <Ctrl> <F> om woorde te soek in hierdie artikel
Kommunikasie kategorieë is geskep om inligting te kategoriseer wat gedeel word met kliënte/ gebruikers.

Skep 'n Kommunikasie Kategorie

• Om 'n kategorie te skep, kliek op die "voeg by" knoppie.
  • Sleutel 'n Afrikaanse en Engelse naam in vir jou Kategorie.
  • Kies of hierdie kategorie vir "bronne" gebruik moet word. Kategorieë waarin bronne gesorteer word sal op die selfoon toepassing (app) van die aangewese gebruikers vertoon.

Redigeer of verwyder 'n Kommunikasie Kategorie

• Kies/ dubbel-kliek die aangewese kategorie en kliek dan op die "redigeer" knoppie. (Let wel - Die rediigeer en verwyder knoppies word slegs beskikbaar wanneer 'n kategorie gekies is. Wanneer geen kategorie gekies is nie sal die "redigeer" en "verwyder" knoppies onaktief wees.)
  • Die stelsel sal die volgende vraag wys:
    "Is jy seker jy wil die kategorie verwyder? Kliek op "Ok" of "Kanselleer".
  • Wanneer jy 'n Kategorie probeer verwyder met gekoppelde bronne sal die volgende boodskap wys:
    " Fout: Die kategorie word tans gebruik en kan nie verwyder word nie."