Skool Aktiwiteite

My SKOOL > PRESTASIES > SKOOL AKTIWITEITE

Type <Ctrl> <F> to search for words in the article.

Skool Kategorieë en Aktiwiteite word gebruik om veskillende prestasies te groepeer.

Die lys kan volgens die status vertoon word. Een of al hierdie statusse kan gekies word: Aktief, Onaktief en/of Verwyder.

Hoofkategorieë.

Daar is vyf hoof kategorieë wat nie aangepas kan word nie:
  • Akademie
  • Sport
  • Kultuur
  • Leierskap
  • Ander
Dit is belangrik om nou onderskeid te tref tussen Akademiese en Nie-Akademiese toekennings en sertifikate.

Akademiese sertifikate word net gebruik vir aktiwiteite onder die kategorie Akademies.
Hierdie sertifikate word OUTOMATIES toegeken na gelang van leerders se punte, gebasseer op reëls wat deur die gebruiker opgestel word.

Nie-akademiese sertifikate word  gebruik onder a kategorieë soos Sport, Kultuur, Leierskap en Ander.
Leerders se punte word glad nie hier in aanmerking geneem nie, aangesien toekennings PER HAND gedoen word.

Aktiwiteite:

Aktiwiteite kan bygevoeg, verander of verwyder word.
Bv. Onder Leierskap, voeg Hoofseun en Hoofdogter by,
      Onder Akademie, voeg Top 10, ens. by.

Skep 'n nuwe aktiwiteit.

Sekere aktiwiteite is reeds beskikbaar onder Skool Kategorieë, maar nuwes kan bygevoeg word indien nodig.
NB: Maak asseblief seker dat ten minste een aktiwiteit per kategorie bestaan sodat u dit later in die proses kan gebruik.

Voeg 'n nuwe aktiwiteit by.

• Kliek "Skep nuwe"-knoppie.
  • Kies die hoofkategorie.
  • Sleutel die Aktiwiteit Naam in die velde vir beide Afrikaans en Engels in.
  • Dui die Aktiwiteit volgorde aan. Hierdie opsie sal die Aktiwiteit posisioneer in die lys wat vertoon word, asook die volgorde waarin dit gedruk word indien u kies om meer as een toekenning per sertifikaat te druk.
  • Stoor.

Verander of verwyder Aktiwiteite.

• Kies die Skool Kategorie.
  • Kies die Aktiwiteit wat verander moet word deur op dit te dubbel-kliek.
  • Bring die nodige veranderings aan.
    Status: "Onaktief "behou die aktiwiteit in die stelsel, vir latere heraktiveering.
    Status: "Geskrap" verwyder die aktiwiteit van die stelsel.
  • Stoor.

Volgorde op gedrukte sertifikate:

• Dui die volgorde aan in die"Skoolaktiwiteit volgorde"-veld aan.