Vakklassifikasie

My Skool > Kurrikulum > Vakklassifikasie

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek.
  1. Kliek op die Klassifikasies tab. Kies die fase.
  • Om 'n nuwe klassifikasie by te voeg kliek op "Voeg by".
  • Tik die naam in Afrikaans en in Engels in.
  • Tik die vakklassifikasie kode in.
  • Tik die volgorde in.
  • Indien daar enige ongeallokeerde fases is, sal hulle in die linkerkantste blok wys. Kies die fase en kliek op die regs pyltjie om die fase in die regterblok te plaas.
  • Kliek op "Stoor" om die veranderinge te stoor.
      2. Kliek op die Klassifiseer vakke tab, kies die kurrikulum, graad en klassifikasie.
  • Kies die vakke wat aan die klassifikasie gekoppel moet wees en kliek die regs pyltjie om hulle te allokeer.
  • Kliek op die "stoor" knoppie om die veranderinge te stoor.