Algemene Navrae

My Skool > Kommunikasie > Algemene Navrae

Tik <Ctrl> <F> om woorde in die artikel te soek.

Hierdie funksie laat die skool toe om die Navrae,  wat deur die d6 Connect toepassing (app) na die skool gestuur word deur ouers, te lees, antwoord en bestuur.

Hoe om die Algemene Navrae funksie aan en af te skakel

1. Wanneer jy gaan na My Skool > Kommunikasie. d6 Connect  Opstelling en op die "Verstellings" tab gaan na "Algemene Navrae" onderaan die bladsy. Maak seker die blokkie onder Maak algemene navrae beskikbaar via d6 Connect is gekliek as jy die funksie wil aan hê en ongekliek as jy die funksie wil af hê.

Ontvang 'n epos wanneer n nuwe navraag gestuur is.

By My Skool > Personeel > Personeel > Maak n personeel rekord oop > Kommunikasieregte, kan n spesifieke personeellid aangedui word om epos boodskappe te ontvang wanneer 'n ouer 'n navraag ingestuur het. Dan hoef die verantwoordelike personeelid nie heeltyd nie Agemene Navrae lys dop te hou nie.

Hoe om die Algemene Navrae te lees, antwoord en bestuur

1. Waneer jou Algemene Navrae Funksie aangeskakel is gaan na My School > Kommunikasie > Algemene Navrae.
  2. Die eerste veld wat jy kry bo aan die bladsy laat jou toe om die Algemene Navrae te kies wat jy wil sien: Ongeleesde navrae, Onbeantwoorde Navrae, Geantwoorde Navrae en Alle Navrae.
  3. Onder elkeen van hierdie hoofde sal jy die lys van die betrokke hoofie se besonderhede kry.
  4. Die boodskappe onder "Ongelees" sal in Rooi kleur of Swart kleur wys.
  5. Die boodskappe in rooi kleur is die boodskappe wat nog nie gelees of geantwoord is nie. Wanneer jy op die boodskappe dubbel kliek en dit lees sal dit in swart verskyn. Swart kleur beteken die navraag is gelees maar nie geantwoord nie.
  6. Wanneer jy die Onbeantwoorde Navrae kies sal jy 'n lys kry van die navrae wat geantwoord moet word. Dubbel-kliek op die navrae om hulle oop te maak en te antwoord.
  7. Op die " Geantwoorde Navrae" sal jy 'n lys kry van van al die navrae vir jou eie rekord en om na terug te verwys indien nodig.
  8. Op die "All Navrae" hofie sal jy al die navrae op een lys vind.

1. © Copyright d6 group (Pty) Ltd.