OUER DOKUMENTE

Dokumente of fotos vir personeellede, ouers en/of leerders kan nou gestoor word. U kan dit gebruik om bv. 'n afskrif van 'n persoon se ID, geboortesertifikate, bewys van verblyf, immuniseringskaart, afskrif van die vorige skool se rapport, en ander dokumente in d6+ op te laai.

Laai dokumente op vir individuele personeellede, ouers en/of leerders:

My Skool > Ouers > Ouer dokumente

Status

Lys huidige of verlaat personeellede

Tipe

Kies om alle soorte dokumente of slegs 'n spesifieke tipe te sien

Wys

Wys slegs personeel met en/of sonder dokumente

Soek

Tik 'n persoon se naam om slegs een leerder, ouer of personeellid se dokumente te sien

• Dokumente word volgens die bogenoemde keuses gelys

• Klik op die Dokument Tipe-skakel om net een tipe dokument te wys

• Om 'n dokument te laai vir persone sonder dokumente, klik op ”Choose file”, vind die lêer en kies Laai lêer

• Klik op die Titel-skakel om 'n bestaande dokument te sien of af te laai

• Om 'n dokument te verwyder, klik op Verwyder vir die spesifieke dokument

• Die stelsel dui aan wie die dokument opgelaai het, asook die datum en tyd waarop dit opgelaai is

Skep verskillende tipes dokumente: My Skool > Algemeen > Dokumente: Dokument tipes

Enige aantal bykomende tipes kan volgens die behoeftes van u skool bygevoeg word.

Let wel:

Slegs een dokument kan per tipe, per persoon opgelaai word. As u verskeie soortgelyke dokumente wil oplaai moet u genommerde tipes skep, byvoorbeeld Terapeutverslag 1, Terapeutverslag 2, ens. Duplikaatname word nie toegelaat nie. Toekomstige ontwikkeling sal die moontlikheid byvoeg om dokumente aan gebeurtenisse soos afwesigheid te heg.

Gebruikersregte

• Die vermoë om Dokument tipes te bestuur word beheer deur "1.1. Skool administrasie".

• Die vermoë om Personeel dokumente te bestuur word beheer deur "1.2. Personeel administrasie".

• Die vermoë om Leerder- en Ouer dokumente te bestuur, word beheer deur "1.3. Leerder / Oueradministrasie".

• Die vermoë om dokumente op Leerder Oorsig te sien, word beheer deur die Leerder Oorsig-blad "Dokumente”-reg.